Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 17 Ιουλίου 2022

ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ- ΝΕΚΡΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΛΟ

 Να κάτεχα αυτά που έγιναν σήμερα στην Κίσαμο τα ξέρει η 7η ΥΠΕ ; Με τόσο κόσμο στην Κίσαμο ένα παλιό ασθενοφόρο τρέχει απο το Λαφονήσι ως και τον Μπάλο, απο τα Φαλάσαρνα ως και τα Λειβάδια...

Σήμερα δυστυχώς η μέρα δεν κλείνει καλά... όπως έμαθα πριν απο λίγο μετέφεραν γυναίκα απο τον Μπάλο νεκρή στο Κέντρο Υγείας, μάλλον καρδιακό επεισόδιο.. πριν σώθηκε κάποιος απο πνιγμό στο Λαφονήσι, είχαμε περιστατικό επιληψίας σε μικρό παιδάκι... και η παλιατζούρα μάλλον σήμερα μας έβγαλε ασπροπρόσωπους. 

Στις 18.05 διαπιστώθηκε οτι μια 50χρονη αλλοδαπή, πιθανόν Γαλλίδα, που έκανε ηλιοθεραπεία στην παραλία του Μπάλου, ήταν νεκρή. Παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του δήμου που βρισκόταν στο Μπάλο η γυναίκα δεν τα κατάφερε. Μεταφέρθηκε με τα ημερόπλοια στο λιμάνι Κισάμου όπου την παρέλαβε ασθενοφόρο και την μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Κισάμου.

Νωρίτερα στο Λαφονήσι 55χρονος Έλληνας, ανοίχτηκε αλλά λόγω του δυνατού αέρα δεν μπορούσε να γυρίσει στην στεριά. Έγινε αντιληπτός απο τον ναυαγοσώστη του Πύργου Μάριο Τσολάκη, όπου με μια σανίδα κατάφερε να τον πλησιάσει και να τον βγάλει σώο στην στεριά. Τον παρέλαβε προληπτικά το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Κισάμου, που είχε ωστόσο ειδοποιηθεί. Ο 55χρονος ειναι καλά στην υγεία του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: