Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Η Δημοτική Αρχή Κισάμου συγχαίρει τις υποψήφιες και τους υποψήφιους, οι οποίοι κατάφεραν να επιτύχουν το στόχο τους και να περάσουν στο επόμενο στάδιο της εκπαίδευσής τους . Η επιτυχία σας αποτελεί δικαίωση και επιβράβευση της εξαντλητικής προσπάθειάς σας και αφετηρία της επαγγελματικής και προσωπικής σας εξέλιξης.
Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς για την προσήλωση στο έργο τους και στους γονείς για την βοήθεια που παρείχαν στα παιδιά στην προσπάθεια που κατέβαλαν.
Τελειώνοντας, συγχαίρουμε για τη προσπάθειά τους και όσους υποψήφιους δεν πέτυχαν για τη φετινή χρονιά και τους υπενθυμίζουμε ότι στη ζωή οι ευκαιρίες είναι πολλές και τα όνειρά μας, τα καθορίζει η αποφασιστικότητα να τα κυνηγήσουμε και όχι οποιοδήποτε αρνητικό αποτέλεσμα στις εξετάσεις.
           Ο Δήμαρχος Κισάμου    Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας    
           Γιώργος Μυλωνάκης      Γιώργος Χαχλάκης       

                       Ο Πρόεδρος της Β/θμιας Σ. Ε
                       Μιχάλης Θεοδωρογλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: