Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ Η ΜΑΡΑΘΑΚΗ ΤΟΥ Α.Ο.ΚΙΣΑΜΟΥ

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Αγοριών-Κοριτσιών Κ16 συμμετείχε ο Αθλητικός Όμιλος Κισάμου στις 2 & 3 Ιουλίου 2022 στο Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά της Αθήνας.
Οι αγώνες διεξήχθησαν σε 5 Ομίλους σε όλη την Ελλάδα και ο Αθλητικός συμμετείχε στον Ε' Όμιλο με σωματεία από την Κρήτη, Χίο, Σάμο, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Πειραιά και Νοτιοδυτική Αττική.
Οι 2 αθλητές του Αθλητικού που συμμετείχαν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και απέδειξαν ότι  παρά τις δυσκολίες όλης της αγωνιστικής χρονιάς η δουλειά και η προσπάθειά ανταμείβεται στο τέλος.
Πιο αναλυτικά:
Στη Σφαιροβολία Κοριτσιών Κ16 η Καλλιόπη Μαραθάκη αναδείχθηκε🥈2η Πανελληνιονίκης με επίδοση 10.42μ ανεβάζοντας για πρώτη φορά τον Αθλητικό στο βάθρο ενός Πανελλήνιου Πρωταθλήματος κάνοντάς μας πολύ περήφανους.
🏃‍♂️Στα 200μ με Εμπόδια Αγοριών Κ16 ο Μανώλης Ξηρουχάκης κατέλαβε την 5η θέση βελτιώνοντας κατά πολύ το ατομικό του ρεκόρ με επίδοση 27".69 (είχε 29".14) και αν δεν ήταν άτυχος και δεν χτυπούσε το 4ο εμπόδιο ίσως να ήταν και εκείνος στο βάθρο καθώς μέχρι τότε βρισκόταν στην 3η θέση.
Πολλά, πολλά Συγχαρητήρια στους προπονητές των αθλητών, Μαρκετάκη Γιώργο και Μαντώ Σιδηροπούλου, για την δουλειά και την προσπάθειά τους όλο αυτόν τον καιρό.
Την αποστολή συνόδευσε ο προπονητής Λάμπρος Φραντζεσκάκης.
Να σημειωθεί πως οι μετακινήσεις του Ομίλου αλλά και των άλλων σωματείων της Κρήτης έγιναν με λεωφορεία που εξασφάλισε η Περιφέρεια Κρήτης / Region of Crete την οποία και ευχαριστούμε θερμά για την μακροχρόνια στήριξή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: