Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΧΕΤΑΚΗ

Ο Δήμαρχος Κισάμου Γιώργος Μυλωνάκης, το Δημοτικό Συμβούλιο και ο Δήμος Κισάμου στο σύνολό του με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούν σήμερα τον Αντώνη Σχετάκη, τον επί σειρά ετών Δήμαρχό μας, τον οραματιστή της Κισάμου, έναν σπουδαίο αυτοδιοικητικό που υπηρέτησε με ευθύνη και συνέπεια και άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του στον τόπο μας.  
Ο Γιώργος Μυλωνάκης, συντετριμμένος, έκανε πριν λίγο την ακόλουθη δήλωση: «Σήμερα έχασα έναν αγαπημένο μου φίλο, έναν πολύ ωραίο και ευφυή άνθρωπο, ένα σπουδαίο συνεργάτη που συμπορευτήκαμε χρόνια πολλά και ήταν πάντα δίπλα στην αυτοδιοικητική μου πορεία. Έφυγε ένας μεγάλος οραματιστής για την Κίσαμο και την πρόοδό της. Ο Αντώνης Σχετάκης καθόρισε και ενέπνευσε γενιές, δίδαξε τη μαθηματική επιστήμη και κατέθεσε ακούραστα την ενέργειά του στο δήμο μας. Διεκδίκησε όπου χρειάστηκε, εργάστηκε και ύψωσε το Κισαμίτικο αυτοδιοικητικό ανάστημα σε μια εποχή με ελάχιστα τεχνολογικά εργαλεία. Εκφράζω προσωπικά τη θλίψη μου και τα θερμά μου συλλυπητήρια στη σύζυγό του Κατερίνα, στην κόρη του Γιούλη και τον γιο του Λευτέρη και σε όλους τους οικείους του."
Το Δημοτικό Συμβούλιο Κισάμου, ως ένδειξη πένθους για την απώλεια του Αντώνη Σχετάκη και φόρο τιμής στον εκλιπόντα, θα προχωρήσει αύριο το πρωί σε έκτακτη συνεδρίαση για έκδοση σχετικού ψηφίσματος.
Εκ του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: