Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ

Στην προσωπική σελίδα του Δημάρχου κ. Μαλανδράκη διαβάζω.... 
-Στο συνέδριο με θέμα την Ενέργεια, που πραγματοποιείται στο Δήμο μας, μου δόθηκε η ευκαιρία να επιβεβαιώσω την δέσμευση του ΑΔΜΗΕ, για την υπογειοποίηση του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, στην κοινότητα του Πλατανιά.
- Αυτά ειναι ευχάριστα νέα ειδικά όταν βλέπεις ανθρώπους να συνεχίζουν να έχουν ιδέες για να ομορφύνουν την περιοχή τους. Ο κ. Μαλανδράκης κάνει αυτό που έπρεπε και ο δήμος μας να είχε κάνει χρόνια τώρα, να ζητήσει την υπογειοποίηση των καλωδίων της ΔΕΗ, που δυστυχώς στην περιοχή μας ειναι ένα έκτρωμα με τους χιλιάδες στύλους σε κάθε γωνιά και κάθε δρόμου. Θα μου πείτε εδώ υπάρχει η κακή αρχαιολογία που δεν αφήνει να μπουν υπόγεια τα καλώδια και έτσι δημιουργείται αυτό το χάλι. 
- Ναι αλλά δεν υπάρχουν παντού αρχαία. Όλο το παραλιακό μέτωπο ειναι ελεύθερο, απο το Μαύρο Μώλος ως και το Τελωνείο, αλλά και η "νέα πόλη" απο το Κέντρο Υγείας και πάνω, ο Πύργος, απο το Τελωνείο ως και τον Κακοπέρατο θα μπορούσε και μέσα στην πόλη μα εδώ φτιάξαμε ολάκερο βιολογικό.
Ποιος ξέρει ίσως το απαιτήσουμε και εμείς..

Υ.Σ Η Πολυρρήνια το χωριό που ειναι πάνω στα αρχαία έχει υπογειοποιήσει μέσα στα στενοσόκακκα το ρεύμα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: