Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

ΤΡΕΙΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΙΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ ΣΤΑ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΒΑΘΡΩΝ ΤΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Μεσογειακό πρωτάθλημα ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ το οποίο διεξήχθη στην Μπολόνια της Ιταλίας 
Ο ΑΣ Κερίτης συμμετείχε με την εθνική ομάδα ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ με 3 αθλητές από την Κίσαμο μαζί με τον Εθνικό προπονητή Μαρινάκη Δημήτρη, 
Οι αθλητές που αγωνίστηκαν και οι θέσεις που πήραν 
ΜΠΟΝΑΤΑΚΗ ΜΑΡΙΤΟΝΙΑ 1η θέση 
ΣΧΟΙΝΟΠΛΟΚΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 2η θέση 
ΜΠΟΥΖΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 2η θέση 
Εκ του συλλόγου αξίζουν θερμά Συγχαρητήρια στους αθλητές για τις επιδόσεις τους καθώς και σε όλους τους προπονητές τους συλλόγου Γρήγορη Αντωνομανωλάκη και  Αλυσσανδράκη Κάλια. 
Ο επόμενοι στόχοι των αθλητών του ΚΕΡΙΤΗ που είναι μέλη της εθνικής ομάδας θα είναι το Σεπτέμβριο στο Βαλκανικό στη Βοσνία και το Νοέμβριο στο παγκόσμιο στο Αμπού Ντάμπι των αραβικών εμιράτων.
Εκ του συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια: