Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 Σας καλούμε σε τακτική  συνεδρίαση ( ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ) στις 12 Μαρτίου 2021, ημέρα Παρασκευή  και ώρα 19:00 μ.μ. με τα παρακάτω θέματα  ημερήσιας διάταξης:       
1. Θέμα ανάρτησης δασικών χαρτών Π.Ε.Χανίων. Θέσεις Δήμου Κισάμου- Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου.
2. Έγκριση σύνταξης πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής των ιδιοκτητών ακινήτων με την επωνυμία "ΛΕΠΤΟΣ ESTEIG" για καταπάτηση δημοσίου αγροτικού δρόμου στην περιοχή Τράχηλας Γραμβούσας.
3. Έγκριση της υπ.αρ. 6/2021 απόφασης ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗΣ Α.Ε. "Αποζημίωση μελών   Διοικητικού Συμβουλίου.
4. Διοργάνωση Προγράμματος Επιμόρφωσης "Ψυχολογία για όλους" με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.
5. Υποχρεωτική αναμόρφωση προυπολογισμού εσόδων-δαπανών έτους 2021 κατόπιν της υπ.αρ. 52/2021 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής.
6. Επιχορήγηση Σχολικών Επιτροπών για λειτουργικές δαπάνες. (Επιχορήγηση 33.190 Ευρώ και Χρηματικό υπόλοιπο έτους 2020, 20.586,92 Ευρώ).
7. Καθορισμός ΚΑ προυπολογισμού 2021 για εντάλματα προπληρωμής.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παρόλο που το πρώτο θέμα είχε ήδη συμπεριληφθεί από την Δημοτική Αρχή στην Ημερήσια Διάταξη, εισάγεται και μετά από γραπτό αίτημα του συνόλου των μελών της Μείζονος Αντιπολίτευσης.
    Κίσαμος 8-3-2021
    H ΠΡΟΕΔΡΟΣ   
    ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΗ ΝΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: