Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

 
Η "είσοδος" όλων των περιοχών στην Ελλάδα στο "κόκκινο" σημαίνει αυτόματα και το κλείσιμο των Λυκείων και τη συνέχιση των μαθημάτων μέσω τηλεκπαίδευσης. Αυτό ισχύει φυσικά και για τα Χανιά αφού όλα τα Γενικά Λύκεια και τα ΕΠΑΛ της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων από αύριο Πέμπτη 04/03/2021 μέχρι και την Τρίτη 16 Μαρτίου 2021 θα είναι κλειστά. Η εκπαίδευση θα συνεχιστεί με την εξ αποστάσεως διαδικασία.
Όπως ενημέρωσαν πριν απο λίγο με μηνύματα σε μαθητές, γονείς και κηδεμόνες, οι διευθυντές των Λυκείων στην Κίσαμο, αύριο η τηλεκπαίδευση θα ξεκινήσει στις 08.00 το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: