Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ

Ετοιμάζουν κατάληψη στα Λύκεια έγραψα και Σάββατο αργά 8 το βράδυ έβγαλε το πλάνο και τους άξονες που θα κινηθεί ο υφυπουργός κ. Διγαλάκης για τα Λύκεια... όπως αναφέρει γνωστό ΜΜΕ της πόλης.
Μάλλον θορυβήθηκαν και έσπευσαν να βάλουν χρονοδιάγραμμα για τα Λύκεια... 
Ευτυχώς λοιπόν που τα παιδιά στο λύκειο έφτασαν σε αυτό το σημείο για να απαντήσει ο υπουργός Σαββατιάτικο ... μάλιστα δίχως δελτίο τύπου αλλά με αποκλειστικές πληροφορίες.
Θετικά το κρίνουμε και ευχόμαστε πάντα τα θέματα που μας απασχολούν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο...φυσικά Σαββατιάτικο ή με επισκέψεις Κυριακάτικο μάλλον δεν πείθεται ούτε ο Θωμάς.
Πάντως η πίεση δημιουργεί και ερωτηματικά ειδικά άμα μπερδεύεις και τις υποσχέσεις... 
Στην αρχή μιλούσαμε για στατική μελέτη και τώρα μιλάμε για τοπογραφική μελέτη (υπάρχει όπως ξέρουμε), οικοδομική άδεια, κλπ που θα  ξεκινήσει τον Νοέμβριο για να γίνουν όλα τα υπόλοιπα.... ώστε τα σχολεία να μην είναι ένα αχούρι ή ακατάλληλο για μαθητές.
Σάββατο αργά και τα παιδιά αναρωτιόνται αν είναι μια ακόμα προπαγάνδα ..που θα μας κοιμίσει για λίγο εις βάρος βέβαια της ασφάλειας των παιδιών που πάμε στο συγκρότημα των Λυκείων. Φυσικά απάντηση δεν θα πάρει κανείς για αυτό... αφού ο υπουργός υποσχέθηκε με χρονοδιάγραμμα.... και πρέπει να το πιστέψουμε ανάλογα αν το τηρήσουν ή όχι.
 Τουλάχιστον αυτό το χρονοδιάγραμμα του υπουργού το ξέρει ο Δήμος Κισάμου, το ήξερε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ή και αυτό είναι αποκλειστικότητα και θα το μάθουν μετά... γιατί αν το ήξεραν κακώς που δεν το ανακοίνωσαν και το κράτησαν μυστικό ως και σήμερα μια μέρα πριν τα παιδιά κλείσουν το σχολείο!!
Τελικά είμαστε για κλάματα... με αποκλειστικότητα μάλιστα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: