Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Οι Ακαδημίες του ΠΓΣ Κισσαμικού καλούν τον κόσμο της Κισάμου, να στηρίξουν την ομάδα των Νέων στον τελευταίο αγώνα που θα δώσουν για το πρωτάθλημα Νέων 2017-2018 της ΕΠΣ Χανίων το Σάββατο 5 Μαΐου 2018 και ώρα 15:00 μ.μ. στο γήπεδο Κολυμπαρίου.
Με νίκη η ομάδα της πόλης μας θα στεφτεί πρωταθλήτρια. Αξίζει να στηρίξουμε τους μικρός ταλαντούχους ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών του ΠΓΣ Κισσαμικού. Είναι το μέλλον για την δημιουργία μιας νέας ομάδος για την πόλη μας, με παιδιά απο την περιοχή μας..
Ας ελπίσουμε οτι η μοναξιά που ένιωσαν όλη την χρονιά τα παιδιά, δεν θα την δούμε στο τελευταίο παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: