Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018

ΝΕΑ ΜΟΥΡΗ.... ΑΛΛΑ ΦΤΩΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Άλλαξε εμφάνιση η σελίδα του Δήμου Κισάμου και ελπίζουμε να έχει ο δημότης, ο πολίτης, την ενημέρωση που τόσο χρειάζεται.
Φυσικά δεν σχολιάζω ότι χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμα, ειδικά σε αυτά που ενδιαφέρουν τους ξένους, τους τουρίστες μας, τους επισκέπτες μας γενικώς. Η Ιστορία του δήμου και της περιοχής είναι πολύ φτωχή, ειδικά για την πόλη της Κισάμου, την πρωτεύουσα του Δήμου, όπως φυσικά και όλα αυτά που θα κάνουν τον επισκέπτη να μας αγαπήσει. Ας ελπίσουμε ότι θα συμπληρωθεί σωστά από τους κατάλληλους, μιας και η ιστορία της περιοχής μας καθημερινά εμπλουτίζεται και από αρχαιολογικής άποψης αλλά και λαογραφικής. 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια: