Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

ΑΞΙΖΕΙ ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ -ΜΠΑΛΟΣ

 Άλλη μια τουριστική διαδρομή καθαρίστηκε και σηματοδοτήθηκε απο τον Ορειβατικό σύλλογο Χανίων με την βοήθεια του Εξωραϊστικού συλλόγου Πλτάνου "Η Ενότητα", στην γειτονιά μας.
 Μια διαδρομή 6 περίπου χιλιομέτρων με βαθμό δυσκολίας 3, αλλά όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του Στάθη υπέροχη απο τα Φαλάσαρνα στον Μπάλο, ακολουθώντας το αρχαίο μονοπάτι στα γκρεμά του Ακρωτηρίου Κώρυκος (Γραμβούσας)..

1 σχόλιο:

Stavros Tsiaras είπε...

Καλημέρα, περισσότερες πληροφορίες γενικότερα για την περιοχή μπορείτε να βρείτε στον επίσημο οδηγό του Συλλόγου Κοινότητας Πλατάνου www.visitfalassarna.com