Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΠΑΚΙΩΝ

Συνεχίζεται με αυξημένο ενδιαφέρον και με εμφανή ευαισθητοποίηση του κόσμου, η προσπάθεια συλλογής πλαστικών καπακιών, ώστε να γίνει αγορά αναπηρικού αμαξιδίου για συμπολίτη μας με κινητικά προβλήματα. Η πρωτοβουλία ανήκει στο Δήμο Κισάμου, το Σύλλογο Εθελοντικής προσφοράς και Στήριξης "Ορίζοντας" και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κισσάμου. Ήδη το αυξημένο ενδιαφέρον του κόσμου ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό τους εμπνευστές της πρωτοβουλίας αυτής. Μάλιστα, έχει υπάρξει ενδιαφέρον να σταλούν καπάκια και από άλλους Δήμους της Κρήτης. 

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν καπάκια, μπορούν να τα ρίχνουν στον ειδικό κάδο που είναι τοποθετημένος στην είσοδο του Δημαρχείου Κισάμου. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2822 3 40222
Για την πρωτοβουλία αυτή υπάρχει συνεργασία με την Ένωση Πολιτιστικών Φορέων της Επαρχίας Κισάμου, την Νεολαία Κισάμου, τον Νέο Εμπορικό Σύλλογο Κισάμου και το Δημιουργικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Πλατάνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: