Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

.... Υπάρχουν και εδώ ευθύνες ….
Για το ποδηλατοδρόμιο στα Χανιά, που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κατέθεσε μήνυση στον Εισαγγελέα για εντοπισμό πιθανών ποινικών ευθυνών κατά παντός υπευθύνου για την μη ολοκλήρωση του έργου.
Για το κλειστό γυμναστήριο Κισάμου δαπανήθηκαν 842.492,53 € (το 78% της υπάρχουσας πίστωσης) και το έργο έχει σταματήσει από το 2008 με τις όποιες αρνητικές επιπτώσεις για τη νεολαία της Κισάμου. Ποιος θα καταθέσει γι αυτό μήνυση στον Εισαγγελέα για εντοπισμό πιθανών ποινικών ευθυνών κατά παντός υπευθύνου για την μη ολοκλήρωση του έργου;
Χαρτζουλάκης Κώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια: