Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

Ο ΥΔΡΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ

Όπως με πληροφόρησαν απο τα Φαλάσαρνα ο υδροστρόβιλος καθάρισε τα σκουπίδια απο την Αγία Παρασκευή....μάλιστα δεν άφησε ούτε ίχνος. Κάτι τέτοιο θέλουμε και μεις απο τούτη την μπάντα να καθαρίσει ρυάκια και ρεματιές...
Πάντως κάνω μια διευκρίνηση ο υδροστρόβιλος γυρίζει εκεί στα Φαλάσαρνα απο το 2015 ( για όσους δεν κατάλαβαν ας ρωτήσουν τον Βασίλη). Μάλιστα είχε και λογοπαίγνιο.... Παρασκευή παρουσιάστηκε στην Αγία Παρασκευή. Έπαιξε δε σε όλα τα ΜΜΕ των Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: