Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

Η ΒΡΥΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΗ

Η Βρύση του Μαρή...200 - 300 χρόνια ασταμάτητη ροής. Κάποτε το χρησιμοποιούσαν για να πλύνουν, να ποτίσουν τους κήπους, σήμερα καταλήγει στην θάλασσα. Γιατί άραγε δεν μπαίνουμε σε κανένα πρόγραμμα να το αξιοποιήσουμε, όχι για να το πιούμε, αλλά για να το δώσουμε στο ΤΟΕΒ....να πάει στις ελιές μας. 
Θα μου πείτε τώρα τα ίδια λέγανε και για το νερό του Βιολογικού.... Εδώ όμως είναι έτοιμο και σε μια περιοχή που δεν έχει εμπόδια για την αξιοποίηση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: