Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 9 Μαΐου 2017

ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ

Τελικά ποιος κοροϊδεύει ποιον; Επειδή δεν πάει άλλο η κατάσταση με αυτά που ανακοινώνεται αλλά και κάνετε κύριε δήμαρχε και κύριοι της Δημοτικής αρχής κάθε μέρα στην πόλη, και ιδιαίτερα στην πλατεία Τζανακάκη, είμαι υποχρεωμένος να δώσω στην δημοσιότητα τα τρία έγγραφα που αποδεικνύουν ότι.... ότι κάνετε το κάνετε από μόνοι σας... δίχως να το ξέρουν ούτε οι υπηρεσίες σας.
Η αίτηση μου προς τον Δήμο Κισάμου, την τεχνική  αλλά και την οικονομική υπηρεσία, για την διαδικασία που τηρήθηκε σχετικά με την προμήθεια των κρασπέδων, με ημερομηνία 2-5-2017 (τα κράσπεδα υπήρχαν στην πλατεία απο τις 25 -4-2017).
...η απάντηση της οικονομικής υπηρεσίας.
και η απάντηση της τεχνικής υπηρεσίας.... όπου φαίνεται καθαρά οτι ως και τις 5 Μαΐου, πριν λίγες μέρες δηλαδή, ούτε διαδικασία προμήθειας των κρασπέδων υπήρχε, ούτε επιτροπή παραλαβής των υπήρχε, ούτε καλά καλά το ήξεραν ..... (υπολογίζω οτι πήγαν μοναχά τους).
Αυτά για να καταλάβουν κάποιοι γιατί έφυγαν βράδυ και ξαναγύρισαν πρωί.
Μιχάλης Θεοδώρου Θεοδωρογλάκης
Δημοτικός σύμβουλος 
Μείζονος αντιπολίτευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: