Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

ΟΙ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Πανελλήνια πρωτιά για το ξενοδοχείο 5 αστέρων Cavo Spada Luxuty Resort & Spa, στα Ραπανιανά Κολυμπαρίου Χανίων, το οποίο αναμένεται -σε λίγους μήνες από σήμερα- να διαθέτει μία μοναδική πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, προδιαγραφών και εξοπλισμού – τη μοναδική σε ολόκληρη την Ελλάδα σε ξενοδοχείο!
Από το HANIA.news
Απορία..... Εδώ την έχουμε έτοιμη την πισίνα, μάλιστα είχαμε πάρει και φωτογραφίες πριν κανένα δίμηνο... στα Ραπανιανά την φτιάξανε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: