Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

ΠΙΣΣΑ ΣΚΟΤΑΔΙ

Είναι απο το ίδιο σημείο πρωί και βράδυ..... και υπάρχει λίγη διαφορά .... ίσως ένας απο τους δρόμους που θα πρέπει να είχε φωτιστεί... ή έστω το τείχος. Και να πω οτι δεν είναι δουλειά της αρχαιολογίας αυτό, μιας και δεν μπορεί να απλώνει γραμμές. 
Πάντως σε γενικές γραμμές ο δημοτικός φωτισμός θέλει επανασχεδιασμό .... χθες δεν άναβαν οι λάμπες στην μισή Kίσαμο απο την πόλη ως και την Γραμβούσα και τον Πλάτανο. 
Δεν υπάρχουν σχόλια: