Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ

Η ανάγκη αλλαγής στη Δημοτική σύνθεση των υπευθύνων αιρετών που είχαν ανακοινωθεί με την υπ’ αρ. 43/2017 απόφαση του Δημάρχου Κισσάμου με θέμα: «Ορισμός Αντιδημάρχων περιόδου από 1/3/2017 έως 31/8/2019 και αρμοδιότητες αυτών», προέκυψε με τη μη διόρθωση του Νόμου Υπ.Αρίθμ. 4387 της 12ης Μαΐου 2016, "περί αιρετών συνταξιούχων" που είχε ως αποτέλεσμα, οι αιρετοί συνταξιούχοι να μην μπορούν να οριστούν σε καθήκοντα, σε "φορείς Γενικής Κυβέρνησης".
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον -μέχρι πρότινος- Αντιδήμαρχο Εμμανουήλ Ξυπολιτάκη για τη συνολική του προσφορά τα τελευταία 2,5 χρόνια αμισθί, αλλά και τη διάθεση που είχε να συνεχίσει να υπηρετεί το Δήμο μας, ο οποίος ωστόσο, αναγκάστηκε (εξαιτίας του παραπάνω Νόμου) να διακόψει την παροχή υπηρεσιών του από αυτό το πόστο. Θεωρώ δε ότι θα συνεχίσει να συμβάλλει και να προσφέρει τα μέγιστα ως Δημοτικός Σύμβουλος ή με όποιον άλλον τρόπο μπορεί και επιτρέπεται βάσει Νόμου.
Το ίδιο θερμά θέλω να ευχαριστήσω και τον -μέχρι πρότινος- Αντιδήμαρχο και Εντεταλμένο Σύμβουλο πρόνοιας, Βασίλειο Γλαμπεδάκη για τη συνολική του προσφορά τα τελευταία 2,5 χρόνια αμισθί, αλλά και τη διάθεση που είχε να συνεχίσει να υπηρετεί το Δήμο μας, γεγονός που δεν κατέστη δυνατόν να συνεχιστεί λόγω της μη διόρθωσης του Νόμου "περί αιρετών συνταξιούχων". Θεωρώ ότικαι αυτός  θα συνεχίσει να συμβάλλει και να προσφέρει τα μέγιστα ως Δημοτικός Σύμβουλος ή με όποιον άλλον τρόπο μπορεί και επιτρέπεται βάσει Νόμου.
Να ευχηθώ επίσης, "καλή δύναμη" στη νέα Αντιδήμαρχο, Καίτη Πατερομιχελάκη. Είμαι βέβαιος ότι η πολυετής παρουσία της στην Αυτοδιοίκηση και η σημαντική εμπειρία της θα τη βοηθήσει να ανταπεξέλθει στα δύσκολα και απαιτητικά καθήκοντα που αναλαμβάνει.
Τέλος, ανακοινώνω ότι πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κισσάμου (Κ.Ε.ΔΗ.Κ.) θα προταθεί ο Δημοτικός Σύμβουλος, Μιχαήλ Εμμ. Κουφάκης.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ
Θεόδωρος Σταθάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: