Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΑ

Στου 41 την διασταύρωση
Τέρμα Σκαλίδη και αρχή Πολεμιστών 41 με τις νέες μονοδρομήσεις δεν μπορείς να πας ανατολικά και αναγκάζεσαι ή να κάνεις κύκλο ή να παραβιάσεις το απαγορεύεται του μονόδρομου. 
Θα μου πουν τώρα: πήραμε απόφαση και για να αλλάξει η κατεύθυνση και θέλει νέα απόφαση και έγκριση από την περιφέρεια για να ξαναλλάξει ... οκ κάντε ένα συμβούλιο βάλτε το σαν θέμα, κάνετε ως του Μπικάκη τώρα με κατεύθυνση προς ανατολικά διπλής κυκλοφορίας και μονόδρομο από εκεί ως το δημαρχείο και άμα έλθει η απόφαση κάνουμε και τα αποδέλοιπα. Είμαι σίγουρος ότι η περιφέρεια θα συμφωνήσει .. όχι τίποτα άλλο αλλά η κατάσταση σε αυτό το κομμάτι του δρόμου είναι τραγική. 
Όλοι το παραβιάζουν και αφού δεν υπάρχει αστυνόμευση είναι άχρηστο και το σήμα και η απόφαση σας.... εκτός αν αλλάξουμε και κάνουμε τα ευκολονόητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: