Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΥΣΗ ΜΑΛΛΟΝ....

 Καύσιμα γιοκ.... και αν είναι αλήθεια τότε θα πήξουμε στο σκουπίδι. Ας ελπίσουμε οτι θα βρεθεί λύση. Πάντως δεν μπορεί να μην υπάρχει λύση σε ένα τόσο σοβαρό θέμα λίγο πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου. 
Μάλιστα πριν κάμποσες μέρες ο δήμος Κισάμου είχε στείλει επιστολή στον υπουργό Εσωτερικών, αλλά και στον Εισαγγελέα πρωτοδικών Χανίων από τους οποίους ζητούσε βοήθεια στην επίλυση του προβλήματος.
Αδυναμία ανάθεσης προμήθειας καυσίμων
"Ενώπιον" ενός σημαντικότατου προβλήματος τίθεται ο Δήμος Κισάμου, αφού υπάρχει πιθανότητα να μην είναι εφικτή, στο εξής, η προμήθεια του σε καύσιμα. Αιτία το γεγονός ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει κανένα πρατήριο καυσίμων που να θέλει να προμηθεύει καύσιμα το Δήμο Κισάμου, λόγω των διαδικασιών που ακολουθεί το λογιστικό σύστημα των ΟΤΑ και ο προληπτικός έλεγχος του Ελεγκτικού Συνεδρίου. 
Αντιλαμβάνεται ο καθένας τι πρόκειται να συμβεί στο Δήμο Κισάμου, εάν και όταν τα απορριμματοφόρα ακινητοποιηθούν και τα σκουπίδια "πνίξουν" την περιοχή. Επιπλέον, αντιλαμβανόμαστε τι θα συμβεί, όταν τα συνεργεία Υδροάρδευσης δεν θα μπορούν να κινηθούν και να επισκευάσουν τις ζημιές στα δίκτυα και σε ένα σωρό άλλες εργασίες. Δεν υπάρχουν σχόλια: