Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

Η ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΣΗ ΕΠΟΧΗ

Ως και σήμερα οι υποψηφιότητες.
Ο Σύλλογος Προβολής Κισάμου «Η Γραμπούσα» είναι ένας από τους σημαντικότερους Πολιτιστικούς Συλλόγους της Επαρχίας Κισάμου με τεράστια προσφορά στην περιοχή μας και αυτό οφείλεται κυρίως στον αείμνηστο πρόεδρο, Θανάση Δεικτάκη, και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.
Οι κυριότερες εκδηλώσεις – θεσμοί ήταν ο «Κρητικός Γάμος, η προσκυνηματική εκδρομή στην Γραμβούσα, η έκδοση του Ημερολογίου με θέματα της Κισάμου, οι παραστάσεις Καραγκιόζη, οι εκδόσεις βιβλίων και διάφορες άλλες σημαντικές εκδηλώσεις, που είχαν τον γενικό τίτλο «Γραμπούσια».
Την Δευτέρα 3 Απριλίου (από 4 μ.μ. έως 8 μ.μ.), στα γραφεία του Συλλόγου στο Καστέλι, θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η συμμετοχή όλων κρίνεται αναγκαία, για να συνεχιστεί το σημαντικό έργο που άφησε ο εκλιπών πρόεδρος, Θανάσης Δεικτάκης.
Για δηλώσεις υποψηφιοτήτων παρακαλείσθε να απευθύνεστε στον αντιπρόεδρο, κ. Γεώργιο Κονταξάκη (μέχρι και την Τετάρτη 29 Μαρτίου) στο κινητό 6973 524575 ή στο σταθερό 28220 22127.

Δεν υπάρχουν σχόλια: