Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μάλλον δεν λειτούργησε η "ιδέα" με αποτέλεσμα να βλέπουμε αυτό που το είχαμε και πριν...ένας κυκλοφοριακός αχταρμάς μπρος απο το μοναδικό μας αξιοθέατο. Φταίνε πολλά ιδίως η αστυνόμευση... άμα θέλεις να εφαρμόσεις κάτι και το αφήνεις στην καλή θέληση των πολιτών, το αποτέλεσμα είναι γνωστό.
Προχειροδουλειές μάλιστα λίγο πριν μπει επίσημα η τουριστική περίοδος, και το προσωρινό γίνεται χειρότερο απο το καθημερινό των προηγούμενων χρόνων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: