Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 2ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

και για τη Λαμπαδηδρομία
 Ο Δήμος Κισάμου, ως συνδιοργανωτής ενημερώνει ότι αύριο Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017 και ώρα 06:00 μ.μ., στο Γραφείο του Μαραθωνίου Κρήτης (Κυδωνίας & Καραϊσκάκη, Δημαρχείο), θα πραγματοποιηθεί η 3η ενημερωτική συνάντηση της  Ομάδας Εργασίας Λαμπαδηδρομίας της Διοργάνωσης Μαραθωνίου Κρήτης 2017 (η Λαμπαδηδρομία είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 8 Απριλίου).
 Στην παραπάνω συνάντηση θα συζητηθούν τα θέματα:
·  Προσέλκυση – εγγραφές Λαμπαδηδρόμων,
·  Διεξαγωγή Λαμπαδηδρομίας από τις τρεις περιοχές, Δήμων Κισάμου, Πλατανιά, Αποκορώνου
·  Χρόνοι διέλευσης από τα σημεία παραλαβής – παράδοσης της Φλόγας
·   Πρόσθετες εκδηλώσεις στο πλαίσιο διεξαγωγής της Λαμπαδηδρομίας.
Επίσης, την Κυριακή 26 Μαρτίου στις 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί "Γενική Εκπαίδευση των Στελεχών και των Εθελοντών" του 2ου Μαραθωνίου Κρήτης (που θα γίνει την Κυριακή 9 Απριλίου), η οποία θα λάβει χώρα στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (Κ.Α.Μ.). Μεγάλο Αρσενάλι: Οδός Δευκαλίωνος, Ενετικό Λιμάνι Χανίων.
Στο πλαίσιο της συνάντησης θα παρουσιαστούν οι λεπτομέρειες των αγωνιστικών εκδηλώσεων της Διοργάνωσης, η λειτουργία του Κέντρου Εγγραφών και όλες οι παράλληλες εκδηλώσεις και δράσεις οι οποίες θα πλαισιώσουν την μεγάλη αθλητική γιορτή!
Σε αμφότερες τις συναντήσεις θα υπάρξουν εκπρόσωποι του Δήμου Κισάμου, ως συνδιοργανωτή του 2ου Μαραθωνίου Κρήτης.



Δεν υπάρχουν σχόλια: