Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΜΝΟΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΛΑΤΑΝΟΥ

Τα μεγάλα έργα που αναβαθμίζουν τον τόπο μας πρέπει να είναι εστίες σύμπνοιας των δημοτικών παρατάξεων και της κοινωνίας, όχι το αντίθετο.
Χαιρόμαστε για την "υποχώρηση" της λανθασμένης απόφασης του Δημάρχου κ. Σταθάκη για την αλλαγή τοποθεσίας της λιμνοδεξαμενής Πλατάνου.
Με μεγάλη χαρά διαβάσαμε στον τοπικό τύπο, ότι θα είναι σύμφωνος πλέον με την περιφέρεια, την αντιπολίτευση και την τοπική κοινωνία του Πλατάνου.
Η ομάδα της μείζονος αντιπολίτευσης
Γιώργος Μυλωνάκης
Μιχάλης Θεοδωρογλάκης
Μιχάλης Πατεράκης
Γιάννης Σκουλάκης
Γιώργος Καρτσωνάκης
Σπύρος Μαυροδημητράκης
Γιώργος Σκορδυλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: