Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2017

Ο Δήμαρχος Κισάμου και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κισσάμου ευχαριστούν θερμά όλους όσους βοήθησαν για την επιτυχία των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων 2017:
Ειδικότερα:
Τις ομάδες και ιδιαίτερα τους αρχηγούς τους που αναλαμβάνουν όλο το βάρος της προετοιμασίας και οργάνωσης της ομάδας τους, τους καρναβαλιστές, τα σχολεία, τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των οποίων η συμβολή είναι καθοριστική για την διατήρηση αυτού του θεσμού.
Την Καρναβαλική Επιτροπή και συγκεκριμένα την Αντιδήμαρχο Βαρουχάκη Σταυρούλα, τον πρόεδρο της Δημοτικής κοινότητας Κισάμου, Κωνσταντουλάκη Βασίλη, το Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο Α/θμιας σχολικής επιτροπής Κουφάκη Μιχάλη, τους υπαλλήλους της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κισσάμου, Μαρακάκη Βίκυ και Ανδρουλάκη Εμμανουήλ, τον προεδρο της Νεολαίας Κισάμου Χρήστο Μαρούγκα, επίσης τον Χαλκιαδάκη Μανώλη, Κοκκινάκη Γιάννη, Γεωργιλάκη Γιώργο, Βιολάκη Γιώργο, Κατσικανδαράκη Νίκο, Μιχελιδάκη Νίκο, Περράκη Μανώλη και Κωνσταντά Χάρη.
Τους Αντιδημάρχους και την πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου.
Τον προϊστάμενο και τους υπαλλήλους της καθαριότητας και πρασίνου του Δήμου Κισάμου, οι οποίοι συνέβαλλαν τα μέγιστα τόσο στην προετοιμασία, όσο και μετά την ολοκλήρωση του Καρναβαλιού, ώστε η πόλη μας να διατηρηθεί καθαρή και λειτουργική.
Επίσης τους χορηγούς του Κισαμίτικου Καρναβαλιού που στήριξαν αυτή μας την προσπάθεια, με την ελπίδα ότι θα τους έχουμε αρωγούς στην προσπάθεια μας και τα επόμενα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: