Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΙΠΟΤΑ.....

Ο Δήμος Κισάμου και ο Δήμαρχος Θεόδωρος Σταθάκης θέλουν να συγχαρούν το νέο διοικητικό συμβούλιο του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου για την εκλογή του και να ευχηθούν στα μέλη του να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν θέσει. Στον νέο πρόεδρο του Νέου Εμπορικού Συλλόγου κύριο Ευάγγελο Πατεράκη να ευχηθούμε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα και στα απερχόμενα μέλη του Ν.Ε.Σ.Κισάμου καλή συνέχεια στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία, καθώς επίσης και στον απερχόμενο πρόεδρο, κύριο Γιώργο Αννουσάκη καλή συνέχεια στο νέο του πόστο, ως αντιπροσώπου της ΟΕΣΚ και ΕΣΕΕ.

Αυτή είναι τα συχαρίκια του Δήμου προς το Δ.Σ και προσωπικά προς τον πρόεδρο κ. Β. Πατεράκη. Δεν είδα βέβαια τίποτα για συνεργασία αλλά μάλλον είναι δεδομένη, ειδικά σήμερα που η πόλη και ο επιχειρηματικός κόσμος της έχει απαιτήσεις και απο τον ένα και απο τον άλλο. 
Πιστεύω οτι καλό είναι να υπάρχει και "ο κρίκος" ανάμεσα σε δήμο και εμπορικό σύλλογο μιας και οι δυο αυτοί φορείς είναι και οι μοναδικοί που θέλουν να δουν την πόλη να ομορφαίνει. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: