Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ

Δεν θέλω να βρεθώ ποτέ εκεί όταν αυτός ο εγκληματίας πέσει στα χέρια της αστυνομίας. Είναι πάντα ο ίδιος και έχει βίτσιο με το να θανατώνει ζώα. Για πολλοστή φορά γέμισαν με φόλες την πόλη της Κισάμου, προσοχή. 
Η εικόνα είναι σκληρή αλλά αληθινή... 
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους κτηνιάτρους της πόλης που πάντα και οποιαδήποτε ώρα δηλώνουν παρόν και βοηθούν με υπεράνθρωπες προσπάθειες για την σωτηρία των μικρών "φίλων μας". 
Είναι καιρός πλέον να πιαστεί αυτό το κάθαρμα.... και να λογοδοτήσει.

Υ.Σ Είναι ντροπή μας κάθε τόσο να βγάζουμε ανακοινωθέν για φόλες και να μην συγκινείται κανείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: