Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Οι  Διευθυντές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κισσάμου, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας αλλά και την ευγνωμοσύνη μας προς το απερχόμενο Αντιδήμαρχο και υπεύθυνο σε θέματα Παιδείας κ. Βασίλειο Γλαμπεδάκη.
Η ομαλή και δημιουργική συνεργασία μας, τα 2,5 περίπου τελευταία χρόνια, ήταν πολύ σημαντική όχι μόνο για τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας αλλά και της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Και γι’ αυτό έμπρακτη απόδειξη αποτελεί η αξιοπιστία αλλά και η απόλυτη διαφάνεια των υπηρεσιών που προσέφερε σε όλους μας.
Για κείνον οι ανάγκες των σχολείων ήταν προτεραιότητα οπότε, πάντα , με προθυμία και αγάπη ανταποκρινόταν στις όποιες δυσκολίες τους, σε συνεννόηση βέβαια με τον Δήμαρχο Κισσάμου τον κ. Σταθάκη, τον οποίο επίσης ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά του.
Κ. Βασίλη σας ευχαριστούμε και πάλι, για το έμπρακτο ενδιαφέρον σας και την πολύτιμη αρωγή σας, τα χρόνια αυτά, στο τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, στοιχείο που αποτελεί για όλους μας, βεβαιότητα ότι με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αγάπη θα υπηρετήσετε τη νέα θέση που σας έχει ανατεθεί, η οποία αφορά την Δημόσια Υγεία και Αλληλεγγύη, έναν τομέα εξίσου ευαίσθητο και ιδιαίτερα σημαντικό. Σας ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή θητεία και σε αυτό το έργο σας.
Παράλληλα καλωσορίζουμε τον νέο μας Αντιδήμαρχο και αρμόδιο σε θέματα Παιδείας τον κ. Δερουκάκη Εμμανουήλ στον οποίο εκφράζουμε τις πιο θερμές και ειλικρινείς ευχές μας για επιτυχία στο επίσης δύσκολο έργο που καλείται να επιτελέσει. Είμαστε σίγουροι ότι θα επιδείξει το ανάλογο ενδιαφέρον και την υπομονή που απαιτεί η θέση αυτή.
Τέλος ευχόμαστε σε όλους τους αρμοδίους που στελεχώνουν τον Δήμο μας, με τον νέο ανασχηματισμό, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο πολύπλευρο και σημαντικό έργο που ανέλαβαν.
Οι Διευθυντές,
Η Διευθύντρια 1ου Γυμνασίου Κισσάμου: κ. Μαζοκοπάκη Αντωνία
Ο Διευθυντής 2ου Γυμνασίου Κισσάμου: κ. Παπαευαγγέλου Χαρίλαος
Ο Διευθυντής Γενικού Λυκείου Κισσάμου: κ. Ψαράκης Γεώργιος
Ο Διευθυντής ΕΠΑΛ Κισσάμου: κ. Μπορμπουδάκης Ανδρέας

Δεν υπάρχουν σχόλια: