Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ

Φωταγωγήθηκε το Μουσείο μας μετά από 4 χρόνια... και η πλατεία αλλάζει προς το καλύτερο.... να μην είχαμε κάμποσα τρελά παρκαρίσματα, αλλά και κάποιοι να έβαζαν το μυαλό τους να λειτουργούσε λιγάκι και να μην έπλεναν "τα αίματα" στο δρόμο, θα είχαμε καλύτερο αποτέλεσμα. Πάντως στο χέρι της δημοτικής αρχής είναι και μόνο αυτής να σουλουπώσει την κατάσταση...παντού!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τα τείχη του κάστρου να είναι το επόμενο και από ανατολικά και από δυτικά, μία συντήρηση και ένας φωτισμός να τα αναδείξουν.