Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΑΚΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΙΣΑΜΟΥ & ΣΕΛΙΝΟΥ
Εκ του Τσατσαρωνάκειου Πολύκεντρου της Ι. Μητροπόλεως μας ανακοινώνεται ότι στην προσπάθεια έμπρακτης στήριξης της μαθητιώσας νεολαίας της ευρύτερης περιοχής και των οικογενειών τους στον στίβο της γνώσης, της μάθησης και της παιδείας, θα λειτουργήσουν για πέμπτη συνεχή χρονιά, Φροντιστηριακά Τμήματα για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Κατόπιν αυτού όσοι μαθητές, ενδιαφέρονται και πληρούν τις προϋποθέσεις, μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες στην γραμματεία του Τσατσαρωνάκειου. Τα φροντιστηριακά μαθήματα θα αρχίσουν το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.
Καλεί επίσης και προσκαλεί όσους εκπαιδευτικούς επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή όπως επικοινωνήσουν με την γραμματεία του Τσατσαρωνάκειου.
Τηλ. επικοινωνίας: 28220-24184 (καθημερινά από τις 02.00 μ.μ. έως τις 09.00 μ.μ.) email: tsatsaronakio@imks.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: