Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΦΕΤΟΣ

Την νέα ποδοσφαιρική περίοδο πάμε όλοι Περβόλια. Ένα γήπεδο που τόσο θέλαμε θα αποτελέσει την νέα έδρα της ομάδος μας. Στα Περβόλια λοιπόν και φυσικά τώρα δεν πρέπει να υπάρχουν δικαιολογίες.. όχι ήταν μακριά το Ρέθυμνο, στο Μάλεμε όταν έβρεχε δεν μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε. Σε 30 λεπτά είμαστε στο γήπεδο, στην θέση μας κάτω από στέγαστρο, ασφαλείς. 
Για να επιβραβεύσουμε λοιπόν τις προσπάθειες παικτών και διοίκησης καλό είναι να πάρουμε όλοι μας και κάρτες διαρκείας. Οι τιμές στα διαρκείας είναι λογικές και με τον τρόπο αυτό βοηθάμε πρώτιστα την ομάδα να κάνει πράξη τους στόχους της. Η ομάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο, το δείχνει στα φιλικά και όπως άκουσα ετοιμάζεται και για ένα μεταγραφικό μπαμ...
Οι κάρτες διαρκείας χωρίζονται σε 3 κατηγορίες και ξεκινούν από τα 70 Ε (Θύρα 3), 120 Ε (Θύρες 1-2) και φτάνουν στα 300 ευρώ για τις VIP θέσεις.
Ας ενισχύσουμε λοιπόν την ομάδα μας, ας το δείξουμε έμπρακτα, ας πάρουμε μια κάρτα διαρκείας...μπορούμε.
Τηλέφωνα επικοινωνίας για κάρτες διαρκείας 6988085379 και 2822400063.
Το blog θα κληρώσει δυο κάρτες διαρκείας μια των 70 Ε και μια των 120 Ε προσφορά της ομάδος κατόπιν κλήρωσης σε όσους στείλουν e-mail* στο sadentrepese2000@yahoo.gr με το ονοματεπώνυμο τους και την λέξη Κισσαμικός. 
*Στην κλήρωση θα μπει ένα όνομα όσα e-mail και αν στείλετε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παμε ολοι μαζι για την κισσαμικαρα μας.