Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΛΑ...ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΑΜΠΑΡΩΜΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ

Δημαρχείο και τράπεζες... κάθε μέρα και ειδικά  αυτές οι μέρες το αδιαχώρητο... είναι τα σημεία που δεν κυκλοφορεί ο ιός και δεν μπορεί κανένας να τον κολλήσει.
Ο ιός ματαδίνεται στα βιβλιοπωλεία, στα μικρομάγαζα, στις ταβέρνες και φυσικά στις καφετέριες μιας και εκεί τα τραπεζάκια είναι πιο κοντά απο ότι οι άνθρωποι έξω απο τις τράπεζες... το ότι μπαίνουν ένας ένας μέσα στα μαγαζιά που λειτουργούν είναι προστασία για τους υπαλλήλους, της τράπεζας, του Δήμου και μόνο. ...οι υπόλοιποι οτι στοιβάζονται είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.
 Β.Π


Δεν υπάρχουν σχόλια: