Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ Ο Α.Ο ΚΙΣΑΜΟΥ

 Αξιολογήθηκαν τα αθλητικά σωματεία του Δήμου μας, μιας και όπως είπε ο υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Αυγενάκης: «Μόνο τα απολύτως νόμιμα και νοικοκυρεμένα ερασιτεχνικά σωματεία που έχουν προεγγραφεί στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, έχουν επίσημη αθλητική αναγνώριση». Το μόνο σωματείο λοιπόν που πληρεί ως και τώρα τις προϋποθέσεις ειναι ο Α.Ο Κισάμου, ας ελπίσουμε οτι θα ακολουθήσουν και τ' άλλα, όχι μόνο του στίβου αλλά και του ποδοσφαίρου..
Μάλιστα ο Α.Ο Κισάμου είναι το πρώτο σωματείο στα αθλήματα στον νομό Χανίων που κατέθεσε προς έλεγχο όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο ηλεκτρονικό μητρώο ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων και πρώτο πήρε την έγκριση από το Υπουργείο Αθλητισμού στις 12/11/20. Ο Κισαμίτικος όμιλος, απολύτως νόμιμο και πιστοποιημένο σωματείο, αποτελεί παράδειγμα για τον δήμο Κισάμου, πρεσβεύοντας ένα από τα πιο αξιόπιστα σωματεία στο νομό Χανιών εδώ και 23 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: