Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

ΣΤΟ ΝΕΟ ΧΩΡΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Πολλά συγχαρητήρια στο Δήμο Κισάμου για την δημιουργία του χώρου στάθμευσης επί της Ηρώων Πολυτεχνείου. Σίγουρα τέτοιες ενέργειες δίνουν ώθηση για ξεφύγουμε από τα κακώς κείμενα της πόλης και την συνήθεια μας... ."όπου βρω παρκάρω".
Φυσικά είναι αστείο να φτιάχνουμε χώρους στάθμευση για τους πολίτες τους δημότες τους φιλοξενούμενους μας και να βλέπουμε, πότε φορτηγά και πότε τα γκρέϊντερ του Δήμου να παρκάρουν "τρώγοντας χώρο". Υπάρχουν τόσοι χώροι έξω απο την πόλη που θα μπορούσε άνετα να παρκάρει "το θεριό".
Βασίλης Λ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: