Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΝEOY ΕMΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Από τη σύσταση του συλλόγου βασική επιδίωξη μας ήταν να βρισκόμαστε δίπλα στα μέλη μας, αλλά και να αντιμετωπιζόμαστε από αυτά ως συνεργάτης, ώστε να διευκολύνουμε την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας.
Στο πλαίσιο αυτό ο ΝΕΣΚ επενδύει σε μια καινοτόμο πρωτοβουλία καταγραφής απόψεων και το ζητούμενο είναι πως θα κινηθούμε από δω και στο εξής.
Πάνω σε αυτή τη λογική εμπνευστήκαμε αυτή την έρευνα της οποίας τα αποτελέσματα θα αξιολογηθούν και θα δημιουργήσουν νέα δεδομένα.
Εντός των ημερών θα αποσταλεί στο e-mail κάθε μέλους ερωτηματολόγιο της έρευνας του ΝΕΣΚ η οποία  είναι σε απόλυτη συνεργασία με το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών (ΙΝΕΜΥ) της ΕΣΣΕ και καλείστε να συμμετέχετε.
Επιθυμία του Δ.Σ. είναι να αγκαλιαστεί θερμά αυτή η προσπάθεια που υλοποιείται για πρώτη φορά στην Κίσαμο και ενδεχομένως να αλλάξει τον τρόπο που θα παίρνονται στο μέλλον οι αποφάσεις.
Υ.Γ. Γίνε  και εσύ συμμέτοχος.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: