Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΧΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Ο φωτογραφιες είναι από τον τερματισμό του Κώστα Βαρουχάκη χθες στο Δημοτικό στάδιο Κισάμου, μετά τον μαραθώνιο που έκανε μαζί με τον Γεράσιμο για ένα σκοπό. Στο Δημοτικό Στάδιο τον περίμεναν αθλητές του Α.Ο Κισάμου και μαζί με την διοίκηση του χάρισαν λίγα λουλούδια για το κατόρθωμα του. 6 ώρες παρά κάτι έκαναν τα 42 χιλιόμετρα και φυσικά αφού χάρισε το αγώνα στον Χάρη, αποκάλυψε και τον σκοπό του επιχειρήματος που θα έχει και συνέχεια.
Να τι δήλωσε:
 - 19 Δεκεμβρίου 2020 τρέξαμε με τον Γεράσιμο για το όνειρο του Χάρη και όλων των παιδιών μας να δημιουργηθεί ένα κολυμβητήριο στην Κίσσαμο ...
Κάποτε μας το είχαν υποσχεθεί "αν θυμάμαι καλά" .......
Δυστυχώς τους πιστέψαμε..
Σαν Αθλητής και δημότης της Κισάμου στεναχωριέμαι που έχουμε ένα στάδιο που το μισό χρόνο είναι ακατάλληλο για προπόνησης ένα κλειστό γυμναστήριο που έχει μείνει στα θεμέλια και ένα κολυμβητήριο που έμεινε στης υποσχέσεις!!!!!

Ας ελπίσουμε οτι και αυτή την φορά θα ακουστεί, εξάλλου το κολυμβητήριο ή η κολυμβητική δεξαμενή καλύτερα, είχε εγκριθεί για τον Δήμο Κισάμου από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ στις 11 Μαρτίου του 2020, μάλιστα είχε εξασφαλιστεί και η πίστωση (ελπίζω να μην χάθηκε) κάπου στις 240.000 Ε απο την προηγούμενη δημοτική αρχή. 

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Δεν υπαρχουν λόγια...Συγχαρητήρια πολλά,να έχετε ζωη και υγεία!