Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2021

Προσπαθώ να βρω το τεχνικό πρόγραμμα του 2018, άντε του 2019, άντε του 2020, στις σελίδες του Δήμου Κισάμου και δεν το βρίσκω.... μιας και όπως έμαθα χθες ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία το νέο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου. Θα μου πείτε τι ψάχνεις τόσο παλιά αφού έχουμε 2021 σε λίγο...για σύγκριση;  

- Ναι κάτι τέτοιο, μιας και έμαθα αφού ήταν δύσκολο να το παρακολουθήσεις το χθεσινό Δ.Σ του Δήμου Κισάμου, αν δεν ήσουν διαπιστευμένος και να είχες και τους κωδικούς... οτι ξαναψήφισαν το Τεχνικό του 2019 ίσως και του 2018 οπότε μάλλον θα το ψήφισε και η παράταξη του πρώην Δημάρχου κ. Σταθάκη αφού ήταν δικό της.

Δεν ξέρω ποιες οι δικαιολογίες για την ξαναζεσταμένη σούπα, αλλά εμάς δυστυχώς μας έχει κτυπήσει η πανδημία περισσότερο απο κάθε άλλο δήμο στην Ελλάδα. Ας ελπίσουμε οτι κάποτε θα ξεμπλοκάρουμε και θα κάνουμε έστω αυτά που βάζουμε κάθε χρόνο σαν στόχο, για να πάμε και μπροστά.. γιατί όπως βλέπω ούτε σημειωτόν πάμε ... για όπισθεν ολοταχώς μου μοιάζει!!!

Αν κάποιος δημοτικός σύμβουλος έχει το τεχνικό πρόγραμμα ας το αναρτήσει μιας και δεν είναι κρυφό, ειδικά αυτό απο κανένα.... μάλιστα είναι και προς όφελος μας να ξέρουμε τι σχεδιάζουν για εμάς....

Δεν υπάρχουν σχόλια: