Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

ΤΑΙΣΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ

Πάνω απο 15 γάτες ζουν στο λιμάνι Κισάμου, καλό είναι ο δήμος να βάλει μια ταΐστρα και που και που να πηγαίνει λίγη τροφή. Λιμοκτονούν και μόνο κάποιοι εθελοντές τους πάνε που και που λίγη τροφή... είναι όμως πολλές.
Ταΐστρες φυσικά και σε άλλα σημεία της πόλης ... δεν θα ήταν άσχημη ιδέα, για να μην μας την λένε και κάθε τόσο οι φιλόζωοι.
Υ.Σ Στο τελωνείο ζουν δυο θηλυκά αδέσποτα σκυλιά τα οποία χρειάζονται στείρωση επειγόντως. Μάλιστα ο άνθρωπος που τα έχει αναλάβει μιας και έχει και δικό του σκύλο δεν μπορεί να τα ταΐζει καθημερινά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: