Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 11 Απριλίου 2020

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΚΑΤ ΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ

 Αν και με την νέα απόφαση του Υπουργείου παιδείας παρατείνεται το κλείσιμο των σχολείων ως και τις 10 Μαΐου, εντούτοις τα καλά νέα έρχονται απο το 1ο Γυμνάσιο Κισάμου που με εντατικούς ρυθμούς ο εργολάβος του έργου προχωρεί, ρίχνοντας τις βάσεις που θα φιλοξενήσουν τα προκάτ του ΓΕΛ. Ήδη το παλιό γυμναστήριο αποτελεί παρελθόν και οι χώροι είναι ελεύθεροι για την συνέχιση του έργου!
Ας ελπίσουμε οτι το ίδιο θα γίνει και με τον χώρο που θα φιλοξενήσει το ΕΠΑΛ στο Μαύρο Μώλος, μιας και αυτό το σχολείο αντιμετωπίζει τα περισσότερα προβλήματα και είναι απο τα επίφοβα, αν δεν έχουν φτιαχτεί οι αίθουσες ως την επόμενη σχολική χρονιά, να μας κουνήσει μαντίλι.
Φέτος έτσι και αλλιώς η χρονιά είναι τελειωμένη, ελπίδα να μην χαθεί απο δική μας υπαιτιότητα και η επόμενη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: