Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ;

Στρατιωτικό ελικόπτερο έκανε πτήσεις πριν λίγες ώρες πάνω απο τα Εννιά χωριά (Βάθη -Έλος το είδαν) με κατεύθυνση τον Άγιο Δίκαιο, σκορπώντας την ανησυχία στους κατοίκους... Ας ελπίσουμε οτι είναι μια απλή εκπαιδευτική πτήση και όχι κάτι άλλο....
Φώτο αρχείου
Νεώτερες πληροφορίες μιλούν για ελικόπτερο του ΕΚΑΒ που έκανε χαμηλές πτήσεις πάνω από Περβόλια, Αέρινο, Κεφάλι, Βάθη και στην δεύτερη στροφή έφυγε προς Αμυγδαλοκεφάλι.
Φώτο Σταύρος Σκυλουράκης


Δεν υπάρχουν σχόλια: