Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

ΜΑΣ ΚΑΡΦΩΣΑΝΕ....

ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ γράφουν τα παρακρητικά χαχαχαχαχα
Μεγάλη ουρά σχηματίστηκε για μία ακόμη ημέρα στην περιοχή των Νωπηγείων στον ΒΟΑΚ, με πολλά οχήματα να περιμένουν για να περάσουν.
Αναγνώστης του Parakritika.gr, ο οποίος απέστειλε και τις σχετικές φωτογραφίες, αναρωτιέται που πάνε όλα αυτά τα αυτοκίνητα, από και προς Κίσαμο, δεδομένων των μέτρων που ισχύουν για την απαγόρευση της κυκλοφορίας.
Θα μπορούσε βέβαια να πει κανείς ότι η… κίνηση δημιουργείται από το φανάρι που έχει τοποθετηθεί στη μονοδρόμηση του ΒΟΑΚ σε εκείνο το σημείο, λόγω των έργων για την ηλεκτρική διασύνδεση της Κρήτης με την ηπειρωτική Ελλάδα, αλλά και πάλι… είναι πολλά!

Αλήθεια ο αναγνώστης των παρακρητικών που τράβηξε τις φώτο που πήγαινε;
Αν έχουν άδεια μπορεί να πηγαίνουν στο s/m,  στο γιατρό, στην τράπεζα, στο ταχυδρομείο....εξάλλου πολλά χωριά είναι ένα γύρω απο την πόλη της Κισάμου και για να πας σε αυτήν θα πάρεις το αυτοκίνητο τους. Φυσικά το μποτιλιάρισμα στα Νοπήγεια 12 αυτοκίνητα είναι για το 5λεπτο φανάρι των έργων διασύνδεσης.... 
Αυτό αλήθεια δεν είναι face news; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: