Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 7 Απριλίου 2020

ΑΥΡΙΟ Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ο Δήμος Κισάμου σε συνεργασία με την Ν.Υ. Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων και το Κέντρο Υγείας Κισσάμου, θα πραγματοποιήσει δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας την Τετάρτη 8 Απριλίου, σε αίθουσα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κισάμου.
Ευχαριστούμε τους 80 και πλέον εθελοντές, οι οποίοι άμεσα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και δήλωσαν την συμμετοχή τους.
Όσοι ενδιαφέρονται και θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να επικοινωνούν με την γραμματεία Δημάρχου (τηλ. 2822340200), προκειμένου να μπουν στη λίστα αναμονής εθελοντών.
Επιπλέον, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι ο Δήμος Κισάμου έχει προχωρήσει στην δημιουργία Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και έχει ενταχθεί στο Εθνικό Μητρώο Αιμοδοσίας.
    Εκ του Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: