Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 12 Απριλίου 2020

ΟΙ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

"Δια περιφοράς" Δημοτικό συμβούλιο την Μεγάλη Τρίτη και έχουμε τις εισηγήσεις τόσο της Δημοτικής αρχής όσο και της Μείζονος αντιπολίτευσης για τα 5 απο τα 6 θέματα που έφερε προς συζήτηση η αντιπολίτευση, και αφορούν διευκολύνσεις στις κοινωνικές ομάδες που πλήττονται λόγω της πανδημίας!!
Το 6ο θέμα που αφορά την συνέχιση της λειτουργίας του "Κέντρου Κοινότητας στο Δήμο Κισάμου" η απόφαση θα είναι ομόφωνη για παράταση λειτουργίας του.
Το 3ο Θέμα την εισήγηση απο την Δημοτική αρχή έκανε ο κ Χριστουλάκης Θεόφιλος αρμόδιος αντιδήμαρχος ύδρευσης αποχέτευσης, όλα τα υπόλοιπα ο Δήμαρχος κ. Μυλωνάκης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: