Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ 10 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα (10) ατόμων, για την εξαιρετικά επείγουσα και απρόβλεπτη ανάγκη περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID 19.
Για την Υπηρεσία Καθαριότητας (8) οκτώ άτομα και (2) δυο άτομα οδηγοί και για χρονική περίοδο 4 μηνών. 
Για περισσότερες πληροφορίες, Δήμος Κισσάμου, Πολεμιστών 1941, Τ.Κ.73400, στο Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας, υπόψη κας Μαγδαληνής Γαμπά (τηλ. επικοινωνίας: 28223-40210), από αύριο την Τρίτη 7/4/2020 έως και την Παρασκευή 10/4/2020.
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν το έντυπο της αίτησης:
α) στον δικτυακό τόπο του Δήμου Κισσάμου (www.kissamos.gr) και
β) στην ηλεκτρονική διεύθυνση grafeioprosopikoudkissamou@gmail.com. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: