Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

Την Κυριακή 7 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ μίνι και η ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου έπαιξε με την αντίστοιχη ομάδα του Ο.Φ.Σ. Χανίων στα Χανιά. Η ομάδα της Κισάμου με καταπληκτική άμυνα κέρδισε με το επιβλητικό 56-11. Ύστερα από την νίκη στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Αθλητικός Όμιλος Κισάμου συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία του δημιουργώντας υψηλότερες προσδοκίες για την συνέχεια.
Για την ομάδα μας συμμετείχαν ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 5, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 10, ΚΑΣΤΑΝΟΠΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦ 5, ΛΙΑΓΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΜΑΛΕΦΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 14, ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗ ΦΩΤΟΥΛΑ 3, ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ, ΠΑΠΑΔΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΗΣ 4, ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 5, ΠΑΤΕΡΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ 4, ΣΤΕΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΧΑΡΗΣ, ΦΕΤΟΛΙ ΧΡΗΣΤΟΣ 6.

Δεν υπάρχουν σχόλια: