Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΚΥΛΟΥΡΑΚΗ ΓΙΩΡΓΟΥ

 
- Σήμερα τα τοπικά και τα γενικότερα προβλήματα αυξάνονται και οξύνονται, ενώ η τοπική διοίκηση έχει καταντήσει το μακρύ χέρι του κράτους και της εφαρμογής της αντιλαϊκής πολιτικής, μιας πολιτικής που ακολουθεί το σύνθημα «θέλεις έργο, βάλε φόρους». Η κρατική επιχορήγηση μειώνεται κι άλλο ενώ οι Δήμοι φορτώνονται ταυτόχρονα με αρμοδιότητες.
Από την άλλη όμως υπάρχουν παραδείγματα δήμων που συσπείρωσαν τους πολίτες και διεκδίκησαν τα δικαιώματά τους.
Επειδή πιστεύω ότι οι δήμοι δεν πρέπει να αδιαφορούν για τις σύγχρονες ανάγκες, την υγεία, την παιδεία, την διεκδίκηση της κρατικής χρηματοδότησης, αποφάσισα να συστρατευτώ με την «Λαϊκή Συσπείρωση», με το Κ.Κ.Ε., το κόμμα των αγώνων.
Με τους ανθρώπους που και στο επίπεδο του Δήμου μας δεσμεύονται και έχουν αποδείξει ότι τα λαϊκά  συμφέροντα είναι αυτά που τους οδηγούν. Μ’ αυτούς που δεν θα κάνουν βήμα πίσω απ’ αυτά.
Αρνιέμαι τον χαρακτηρισμό του ανεξάρτητου. Η παρουσία μου και σε προηγούμενες θητείες, σαν πρόεδρος κοινότητας Έλους και σαν αντιδήμαρχος του Δήμου Ιναχωρίου, σηματοδοτεί την απόδειξη της επιλογής μου για υπεράσπιση και ανάδειξη, με αυτούς που ήδη το κάνουν, της ιδιαίτερης βαρύτητας που πρέπει να αποτελέσει η περιοχή του Ιναχωρίου, ένας σπουδαίος παραγωγικός ιστός, ένα «φιλέτο» που τραβάει τα λιγούρικα βλέμματα κάποιων με μεγάλα συμφέροντα.
Το πρόβλημα του νερού, οι υποδομές στην περιοχή και όχι μόνο, είναι μέρος αυτών που θα διεκδικήσουμε όλοι μαζί, το επόμενο διάστημα στο Δήμο μας, στην περιφέρεια, κεντρικά μαζί με τον συνδυασμό της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με επικεφαλής τον Γιώργο Φραγκιουδάκη, στο Δήμο Κισάμου, με το Κ.Κ.Ε. με την 100χρονη αγωνιστική του διαδρομή και δράση.    
Σκυλουράκης Γιώργος
Πρώην Πρόεδρος κοινότητας Έλους, Πρώην Αντιδήμαρχος Δήμου Ιναχωρίου, 
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: