Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΛΙΟΥΔΑΚΗ

Αγαπητοί φίλοι και συγχωριανοί 
Μετά από δέκα χρόνια παρουσίας και ενασχόλησης μου με τα κοινά, ως απλός  κάτοικος της περιοχής μας, αποφάσισα ύστερα από ώριμη σκέψη και με εφόδια την αγάπη για τον τόπο μου, καθώς και τη διάθεση για προσφορά, στις επερχόμενες εκλογές της Τοπικής αυτοδιοίκησης, να θέσω υποψηφιότητα ως πρόεδρος για την τοπική κοινότητα Βάθης του Δήμου Κισάμου.
Η μη εκλογή μου ως υποψήφιος πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βάθης στον συνδυασμό του κ. Μυλωνάκη Γιώργου, στις δυο προηγούμενες αναμετρήσεις του 2010-14 δεν στάθηκαν εμπόδιο στο να δραστηριοποιούμαι ενεργά σε κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα που θα προέκυπτε στην περιοχή μας.
Ως μόνιμος κάτοικος, επιθυμώ να συνεχίσω να αγωνίζομαι για την κοινότητα μας με τον ίδιο ζήλο γιατί τελικά αυτό που μετράει είναι η δική σας στήριξη την οποία εισπράττω καθημερινά τα τελευταία χρόνια.
Είμαι πρόθυμος να συνεργαστώ με όποιον δήμαρχο κι αν εκλεγεί στις επερχόμενες εκλογές, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι μας, που δεν είναι άλλοι από αυτοί, αναβάθμιση της ποιότητα ζωής μας, την στήριξη του αγροτικού τομέα και τον σχεδιασμό ορθών ενεργειών που θα αναδείξουν τα συγκριτικά τουριστικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας.
Με αίσθημα ατομικής ευθύνης κι ευαισθησίας για την τοπική αυτοδιοίκηση θέτω στην κρίση σας την εκλογή μου, ως Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Βάθης.
Με εκτίμηση
Υποψήφιος Πρόεδρος Τοπικής κοινότητας Βάθης
Λιουδάκης Αναστάσιος του Αριστείδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: