Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ...ΓΑΙΔΑΡΟΥ

Μια βολτούλα μεταμεσονύχτια στα Χανιά χθες ήταν αρκετή να δω με τα μάτια μου αυτό που τόσο λένε όσοι το έχουν παρατηρήσει.
Κόμβος Πλατανιά 125 λάμπες αναμμένες
Κόμβος Κολυμβαρίου 100 λάμπες αναμμένες
Κόμβος Νοπηγείων 6 λάμπες αναμμένες
Κόμβος Κισάμου (Καλλεργιανών) 1 λάμπα και αυτή μετά δυσκολίας ανάβει....
Αυτά 2 Αυγούστου 2016 και συνεχίζουμε... υπολογίζω οτι σε κανένα δίμηνο θα αντικαταστήσουν τις καμένες στα Νοπήγεια και σε 2-3 χρόνια θα βάλλουν άλλη μια στον κόμβο των Καλλεργιανών...
Ντροπή και λάθος ..μάλιστα κάποιοι νομίζουν οτι με το να μας έχουν στην απομόνωση τιμωρούν έτσι τους εκλεγμένους μας.. όμως κάνουν λάθος και κάποτε θα το καταλάβουμε και οι πολίτες αυτής της μπάντας κύριοι της Περιφέρειας. Θα το καταλάβουμε κάποτε και όταν έλθει η ώρα θα το διαπιστώσετε. 
Παίζεται με τις ζωές μας και αυτό είναι πολύ κακό....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτο ισχυει οντως σχετικα με το Νομό Χανιων. Βεβαια μεγαλη διαφορα υπαρχει στο ΒΟΑΚ γενικοτερα καθως μπαινει κανεις απο Ηρακλειο-Ρεθυμνο στο Νομο Χανιων, ξαφνικα ο δρομος στενευει και γινεται καρμανιολα αν σκεφτει κανεις να προσπερασει νταλικα ή λεωφορειο. Μοναδικο σημειο πιθανου προσπερασματος αυτοκινητου που παει με 80 χλμ. ειναι η μεγαλη ευθεια στην Επισκοπη...
Τσαντιρ μαχαλα μας αντιλαμβανονται στο Ηρακλειο και στας Αθηνας, οχι πως δεν φταινε οι δικοι μας αρχοντες δλδ...